Op internet kun je vele (video-)reviews over schoenen vinden. Vele reviews zijn van splinternieuwe schoenen, waarvan geen enkele praktijk-ervaring bestaat. Er wordt dan op uiterlijke kenmerken en materiaalgebruik gelet, en zo wordt dan bepaald of het een “goede’ schoen is of niet.

Wij vinden dat geen geslaagde manier van reviewen. Een schoen kan er op het zicht prima uit zien, maar kan erg tegenvallen in de praktijk. Daar zijn maar genoeg voorbeelden van te vinden.

Wij gaan hier schoenen bespreken, die reeds leverbaar zijn, én waarmee al ervaring in de praktijk bestaat. We vallen de lezer niet lastig met technisch details; alles draait om functionaliteit. Daarom kun je ook terecht op de informatie, die door de merken geleverd wordt.

Bezoekers van de site kunnen hun eigen review direct onder ons review plaatsen. Reacties worden wél beoordeeld op hun kwaliteit. We zullen absoluut zo objectief mogelijk de reacties beoordelen.

Omdat we niet iedere schoen kunnen reviewen, nodigen we onze lezers uit om reviews in te sturen. Dat kan als reactie op deze pagina. Indien de review voor plaatsing in aanmerking komt, plaatsen wij hem in de reviews. Zorg, dat de lezer er wél iets aan heeft: beschrijf jezelf, je loopstijl, je loopervaring, hoeveel je loopt, en vergelijk je schoen ook met eerdere modellen, die je gehad hebt.

Ga naar de reviews